Aktuellt

Ny full-line distributör för Dewulf ~ Miedema

Andershornstein AB är ny full line-distributör av Dewulf ~ Miedema i Sverige!

Genom en överenskommelse med Dewulf kommer Andershornstein AB vara ensam importör och återförsäljare av det kompletta sortimentet från Dewulf ~ Miedema i Sverige. Samtidigt fasar Dewulf ut företagsnamnet Miedema. 
Dewulf ~ Miedema samlas nu under företagsnamnet Dewulf. Miedema kommer fortfarande användas som produktnamn till vissa maskiner. 

Andershornstein AB är sedan tidigare importör och återförsäljare av Dewulfs potatis- och morotsupptagare och utvecklar härmed verksamheten till att bli en full-liner av Dewulf; med ett komplett program från jordbearbetning, potatissättare, blastkrossar, skördemaskiner mm såväl som ett komplett sortiment för inlagring och hantering av potatis med avlastarbord, nätsorterare mm. 

Andershornstein AB är ett ungt men väletablerat företag som sedan starten uteslutande varit verksam inom potatis- och grönsaksmaskiner med fokus på begagnade maskiner samt nya skördemaskiner från Dewulf. Det utökade utbudet med maskiner från Dewulfs full-lines kommer innebära ett komplett sortiment till kunder i Sverige som omfattar såväl odlare som packerier och industri. 

För att möta efterfrågan och kunna sköta support och service för det kompletta sortimentet från Dewulf kommer Andershornstein AB expandera. En ny verkstad med kontor kommer uppföras under 2018! Under 2018 kommer även en egen demoodling av potatis etableras för demo av Dewulf Torro, den nya 2 rad bogserade kompakta potatisupptagaren med 6 ton tank! Rekrytering av en kvalificerad servicetekniker som kommer ha fullt fokus på potatis och grönsaksmaskinerna från Dewulf kommer säkerställa bästa service och tillgänglighet för kunderna! 

Andershornstein AB välkomnar alla Kunder nya som gamla till Dewulfs monter på Agritechnica i Hannover där vi visar sortimentet i Hall 25 monter G23!